bartenstein-piano-facebook bartenstein-piano-LinkedIn bartenstein-piano-youtube bartenstein-piano-google+ bartenstein-piano-soundcloud
☰ Menu

Piano docenten


Elize van den Berg
Naast haar werkzaamheden als pianiste kunt u bij Elize ook terecht voor pianoles. Ze geeft bij haar thuis les in Hilversum. Als pianodocent is ze verbonden aan muziekschool ‘All Music’ in Elst. In januari start ze met pianoles geven op locatie in Almere.

Rosanne Pijfers
Geeft pianoles in het centrum van Utrecht aan de Nobeldwarsstraat. Op deze locatie beschikt ze over een mooie vleugel waarop zowel beginnende als gevorderde piano studenten les krijgen.

Bevriende collega's


Marijn Verrijt
is gediplomeerd pianostemmer en -technicus. Marijn werkt met name in Zuid-Oost Brabant, Noord en Midden-Limburg, in een straal van 50 km rond zijn woonplaats Vlierden.

Gelieerde pianozaak


Van Kerkwijk Piano's
Van Kerkwijk Piano's in Amstelveen is een gerenomeerd piano bedrijf met een hele mooie showroom, een ruime werkplaats en vakkundig personeel met een jarenlange ervaring in de pianobranche.

Handige piano sites

piano-info.nl
Zoek hier piano bedrijven op regio of stel piano gerelateerde vragen die zo snel mogelijk beantwoord worden door pianotechnici uit heel Nederland.

Het forum van Piano World
Een enorme (engelstalige) schat aan piano informatie, verpakt in een onoverzichtelijk forum formaat. Vrijwel alle interessante feiten en ontikkelingen uit de pianogeschiedenis vanaf Chistofori tot aan Fazioli, Stuart, PTD, MBA, WNG, het wordt hier allemaal besproken!

Muziek gerelateerde bedrijven


Orimex International BV
vertegenwoordigt en distribueert piano's en vleugels van Wilh. Steinberg uit Thüringen. Ook zaken als het Piano Life Saver System van Dampp-Chaser, piano- en vleugelbanken van Eugen Balz, Boneco luchtbevochtigers, en de "Sweeper", worden door Orimex International BV gedistribueert.

Drum world utrecht
is dè plaats om te leren drummen. Met twee zeer ervaren docenten en mooie professionele faciliteiten kunnen jong en oud de vele mogelijkheden van een drumstel leren kennen.

PTD Academy Europe
De enige akademie in Europa waar les wordt gegeven in het correct analyseren en optimaliseren van de efficientie van piano of vleugel mechanieken.

Overige contacten


GVV Administraties
is een administratiekantoor dat zich richt op kleine organisaties zoals eenmanszaken (zowel ZZP'ers en kunstenaars als eenmanszaken met personeel), stichtingen en verenigingen. Hun expertise en hun visie passen goed bij Bartenstein Piano, en bij pianostemmers en technici in het algemeen. Om deze reden raden wij iedere kleine onderneming aan eens een kijkje te nemen op hun website.

Brain Work Facilities
Alles wat met kantoorinrichting en facilitaire dienstverlening te maken heeft kan dit bedrijf voor u realiseren en onderhouden. Vanaf de afbouw en de inrichting tot en met verhuizingen of nazorg: Brain Work Facilities is een breed bedrijf dat service, kwaliteit, en maatwerkoplossingen biedt voor grote en kleinere bedrijven die in beweging willen blijven of willen groeien.

De Twaalf Gaarden
Een eerlijk bedrijf in Maartensdijk waar u zowel particulier als professioneel terecht kunt voor uw tuinonderhoud, grondwerk, straatwerk, kunstgras, houtwerk, beplanting, etc. Bovendien leveren en installeren zij onder de naam De Speel Gaarden ook grote en kleine speeltoestellen in heel Nederland.

Melanie van Kooten
Melanie is illustratief ontwerpster met een heel eigen stijl. Uit haar werk spreekt een fantastisch gevoel voor harmonie, kleur, en proporties en een rijk gedachten en gevoelsleven. Bekijk alles op dit blog, waar ze ook haar interesses en gebeurtenissen uit haar dagelijks leven met ons deelt.