bartenstein-piano-facebook bartenstein-piano-LinkedIn bartenstein-piano-youtube bartenstein-piano-google+ bartenstein-piano-soundcloud
☰ Menu

Piano reparatie klaar terwijl u wacht

Omdat een piano ontzettend veel bewegende onderdelen bevat kan er ook heel veel mee mis gaan. De meeste problemen in uw piano of vleugel kunnen gelukkig vrij snel opgespoord en gerepareerd worden. Meestal gewoon aan huis. Wel helpt het wanneer u het probleem duidelijk kunt omschrijven of foto's van het kapotte onderdeel van uw piano aan ons doorstuurt. Wij weten dan van tevoren al welke materialen en gereedschappen we mee moeten nemen, en kunnen dus sneller aan de slag met de reparatie. U krijgt van ons altijd een prijsindicatie op het moment dat we het probleem vastgesteld hebben.

Grotere reparatie klussen?

Het komt voor dat er iets stuk is aan of in uw piano dat moeilijk bereikbaar of te demonteren is waardoor de reparatie erg veel tijd in beslag zal gaan nemen. In zo'n geval overleggen we met u of het mogelijk is de onderdelen, en soms zelfs de hele piano mee te nemen naar onze werkplaats. Ook hiervoor ontvangt u van ons een duidelijke prijsindicatie.

Heeft u klachten over uw piano? Of speelt deze niet lekker? Neem dan altijd even contact op met uw pianostemmer.