bartenstein-piano-facebook bartenstein-piano-LinkedIn bartenstein-piano-youtube bartenstein-piano-google+ bartenstein-piano-soundcloud
☰ Menu

Waar betaalt u voor?

Bij een eerste bezoek van onze pianostemmer wordt uw piano kort gecontroleerd op beschadigingen, slijtage, en mankementen.
Soms zijn reparaties noodzakelijk voordat uw instrument gestemd kan worden. Maar meestal zijn het alleen wat onderdeeltjes die afgeregeld moeten worden of van nieuw vilt moeten worden voorzien. Dit kan vaak ter plaatse gebeuren en kost niks extra's.
Vervolgens beluisteren we de toonhoogte en wanneer er verder geen problemen zijn wordt uw piano of vleugel gestemd.

Wat kost dat?

In gevallen waarbij het om meerdere instrumenten gaat, of instrumenten die intensief bespeeld worden en daardoor vaker gestemd moeten worden kunnen wij met u een op maat gemaakte afspraak maken.

N.B. Wanneer uw piano niet regelmatig gestemd wordt kan ons dat veel extra werk opleveren. Neemt u daarom alstublieft tijdig contact met ons op voor een nieuwe stemafspraak.
Kost het ons bij een vervolg afspraak meer dan anderhalf uur om uw piano of vleugel op toon te krijgen, en is het langer dan anderhalf jaar geleden dat hij door ons is gestemd dan zijn wij gedwongen de extra uren in rekening te brengen tegen 48,40 euro per uur inclusief btw.

Vraag het Bartenstein Piano:
 06-40809088
 Veelgestelde vragen...