bartenstein-piano-facebook bartenstein-piano-LinkedIn bartenstein-piano-youtube bartenstein-piano-google+ bartenstein-piano-soundcloud
☰ Menu

Nieuws update per september 2016

Zeer gewaardeerde klant, Halverwege 2016 werd het mij duidelijk dat ik weer dichter naar het midden des lands moest verhuizen. Met pijn in het hart heb ik het prachtige Nijmegen verlaten om op zoek te gaan naar een nieuwe plek om mijn werkzaamheden verder op te pakken. Dit is Veenendaal geworden; een plaats die al twee zeer grote pianobedrijven huisvest, maar logistiek perfect gelegen is! Zoals ik in een eerder nieuwsbericht al zei zijn mijn bedrijf en ikzelf de afgelopen jaren op de proef gesteld door allerlei omstandigheden, maar ik zie nog steeds een duidelijke stijgende lijn in alles wat ik doe, en dat hoop ik ook te kunnen laten zien en horen wanneer ik aan uw piano werk.
Pianoklanten uit de omgeving van Arnhem en Nijmegen zijn natuurlijk nog steeds welkom, maar ik blijf me vooral richten op het gebied in midden-Nederland rondom Utrecht en Amersfoort. Vooral in de plaatsen IJsselstein, Houten, Bunnik, Nieuwegein, Maarssen, Utrecht, Zeist, Bilthoven, De Bilt, Driebergen, Maartensdijk, Groenekan, Loosdrecht, Hilversum, Soesterberg, en Soest zitten veel van mijn klanten, en dat maakt vooral het pianostemmen daar voor mij financieel aantrekkelijker. Mijn vaste klanten stemtarief van €75,- blijft in midden-nederland dus ook ongewijzigd, en dat geldt ook voor het eenmalige-stemmingen tarief van €85,- dat ik nog steeds hanteer. Voor klanten die meer in de richting van Amsterdam gevestigd zijn breng ik nog steeds geen extra voorrijkosten in rekening omdat ik een bezoek daar meestal goed kan combineren met mijn overige stemafspraken
Mijn bedrijfsfilosofie is onveranderd. U kunt nog steeds met al uw piano gerelateerde vragen en verzoeken bij Bartenstein Piano terecht.

Mocht u de afgelopen jaren tevreden zijn geweest over mijn/onze service, dan zou ik het zeer waarderen als u Bartenstein Piano een goede online recensie zou willen geven, of ons zou willen toevoegen op social media. Maar ook als u onverhoopt een slechte ervaring met ons heeft gehad dan hoor ik dat natuurlijk graag.

Dank u wel, en een vriendelijke groet,

--
David Bartenstein

Vraag het Bartenstein Piano:
 06-40809088
 Veelgestelde vragen...